reclamebureau ontwerpfabriek hilversum
     
Nieuws uit Hilversum  
home   vereniging   nieuws   koerier   contact
 
adverteren, banner
     
Heeft u nieuws? Stuur het naar info@hooh.nl

http://www.nieuws.nl/rss/hilversum 
Gewijzigde ophaaldag in verband met Pasen
nog geen reacties

De inzameling van het huishoudelijk afval van maandag 9 april (2de Paasdag) vindt plaats op dinsdag 10 april. Dit geldt voor zowel de minicontainers, de huisvuilzakken als de boven- en ondergrondse verzamelcontainers.

Omdat op deze dag door een aantal wagens in meer wijken wordt ingezameld, kan het gebeuren dat de minicontainer of huisvuilzak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan men gewend is, wat kan uitlopen tot 21.00 uur. Wij verzoeken de bewoners hiermee rekening te houden en auto's zo te parkeren dat de minicontainers zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers. Dit is in ieders belang.

Ook dient men ervoor te zorgen dat de minicontainer of huisvuilzak op de morgen van de ophaaldag om 07.30 uur aan de weg staat. De vier scheidingsstations in Gooi en Vechtstreek zijn op Tweede Paasdag gesloten.

Op Goede Vrijdag (6 april) wordt het huishoudelijk afval gewoon opgehaald. De scheidingsstations zijn op deze dag ook open en hanteren hun reguliere openingstijden: van 8.30 tot 16.30 uur.


29-03-2012Er zijn nog geen reacties.

REAGEER

Naam
Bent u een robot? (het antwoord is 'nee')